Отварям тема с мисъл най вече да си излея мъката.Живея и работя в Ловеч.Собственик съм на алфа 166 2,4 жтд.Колата си беше много хубава и почти без технически проблеми.Имаше едни втулки на горните носачи за смяна и с това започва историята.Отидох в сервиз да ги сменя.Предврително попитах за цена на части, труд и за колко време ще се извърши подмяната.Всичко беше приемливо на приказки,но...като му дойде времето да бъде свършена работата стана една не за разказване.То не бе късане на болтове,то не бе рязане,то не бе заварки...та почти два дена.Стана ми мъка и за колата и за майстора.На края обаче стана най напечено когато някакъв си киек дето не се вясна да види какви ги бяха забъркали ми сервира че дължа почти двойно от това за което бяхме говорили.Естествено обясних му че човек не му плащат а си плаща за да се учи.На края стигнахме до разумен завършек но рекапитулацията показа че съм с един амортесьор на зад.Просто болта мисля че беше 14мм на скобата с вилката бе разпробит и сменен по нашенски с друг 10мм което ама никак не ми хареса.Друг е въпроса че и единият от двата горни дето държат амортесьора към бомбето на подкалника също беше скъсан и заварян и..а бе стана мазало голямо.Та понеже си мисля че не съм само аз и има други "доволни" от подобни градчета с пишман майстори давам предложение към сервизите заслужили доверието на хората да организират от време на време по една мобилна група и като им се съберат клиенти от дадено место или регион да ходят и да ги оправят
.То това зорът е голямо нещо,човек като е на тясно може да ги измисли всякакви.Даже се наложи и инструмент за избиване да измисля.Ако имах подемник май че щеше да е най добре да си ги сменя сам.

Comment